ASSOCIAR-SE A L’AFA

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Ins. Montserrat Colomer és una entitat sense ànim de lucre conformada per tots aquells pares i mares d’alumnes del centre que desitgin associar-hi.

Els avantatges principals de formar part de l’AFA  són:

  • Tenir una posició més participativa en la educació dels nostres fills.
  • Disposar d’informació sobre tot allò que succeeix al centre i que pugui ser de l’interès dels pares i mares.
  • Permetre als nostres fills i filles participar en tots els tallers i activitats que organitzi l’AFA.
  • Tenir accés al servei de taquilles
  • Obtenir descomptes en 15 comerços i establiments del municipi, com a la Llibreria Sesrovires, que ofereix el 15% de descompte en la compra de llibres de text fins al 31 de juliol i el 10% de descompte en material escolar i llibres de lectura tot l’any. Veieu tota la llista de descomptes aquí

Associar-se a l’AFA té un preu de 22 euros per curs escolar. La taquilla, un preu de 12 euros per curs. La taquilla només la poden demanar les famílies associades.

Els pagaments es fan prioritàriament per domiciliació bancària, per facilitar la gestió per part de les persones voluntàries de la junta. En cas d’un retorn de rebut per impagat, es cobrarà una comissió de 5 euros.

Si us voleu inscriure a l’AFA ho podeu fer aquí a partir del 12 de juny.

Les inscripcions pel curs 2023-2024 es van el 15 de setembre. Es va ampliat el termini fins al 15 d’octubre i ja torna a estar tancat.

Com funciona la pàgina d’inscripcions?

  1. En cas que no us hagueu inscrit abans, us demanarà que us creeu un nom d’usuari i una contrassenya. En cas que sí, heu d’introduir la contrasenya

2. Ompliu les vostres dades personals (de la persona que s’associa, pare, mare o tutor/a) o reviseu-les, si ja us havíeu inscrit abans. Cliqueu Grabar

3. Si ja teniu un/a fill/a al centre, cliqueu Editar i marqueu el nivell (curs) que farà el vostre fill/a el 2023-2024.

4. Si afegiu un/a nou/nova alumne/a, cliqueu Afegir alumne i ompliu les dades, indicant si voleu Taquilla.

5. Per fer el pagament, poseu el vostre número de compte (no cal que el poseu si ja us havíeu inscrit en cursos anteriors, ja que el número de compte ja apareix a les vostres dades. En cas que l’hagueu canviat, us demanem que l’actualitzeu). El cobrament de les quotes es farà epels volts del 15 d’octubre.

6. Cliqueu el botó Rebre confirmació. Aquest email (que pot trigar unes hores en arribar) és el que us identifica com a soci/a fins que us fem arribar el carnet, un cop començat el curs. El podeu fer servir si aneu a comprar els llibres de text, per exemple.

Si teniu dubtes, ens podeu contactar a través del mail info@afases.com.

Les inscripcions s’han de renovar anualment i s’obren el mes de juny, de cara al curs següent.