Ampliació del nostre institut

22/02/19

El conseller Sr. Bargalló va dedicar-nos una minuts en una petita reunió informal, amb membres d’ERC i de l’Ampa per a informar-nos de primera mà de la situació de l’ampliació del nostre institut.

D’una banda, ens va dir que de les 300 actuacions/obres que estaven en llista, la nostra era la numero 15. Però també és veritat que ens va dir que depenen dels pressupostos que li concedeixin finalment; en funció del deute que hagi de compensar, podrà estirar més o menys.

Ens va plantear tres escenaris possibles, un idíl.lic en  que els pressupostos arribessin per a fer la nostra ampliació; un intermig que permetés que es fes l’any vinent, i un tercer que ens allunyava un any més d’entrar-hi. I ens va comentar que ell, sense ser optimiste, ens situava en el punt intermig. Bé, en tot cas, en els prospers dies, sortirem de dubtes.

Per part de l’Ampa, agraïm l’iniciativa de que ens convidin a aquestes reunions per a donar-nos una mica de llum en referència a l’ampliació de l’institut, ja que fa molts anys que els pares/mares estem lluitant per a aconseguir que els nostres fills/es puguin fer classe en els equipaments edients. Ara veiem que fer fi, el somni es pot fer realitat.