Baixes dins de la Junta de l’Ampa

A la darrera reunió de Junta, Josep Jurado va notificar la seva dimissió per motius estrictament personals lligats.
Josep va formar part de l’actual junta des de que aquesta es va formar en el curs 2009-2010.  Dins de la junta ha estat sempre la persona de l’Ampa dins del Consell Escolar del centre, el que el convertia en un  enllaç per molts temes entre l’Ampa i el centre.   Així mateix, també tenia al seu càrrec la comissió de publicacions, que l’any passat va veure el llançament del número 1 de la revista Bloc Ampa.
Així mateix, recentment també s’ha donat de baixa Marga Lillo, a rel de l’entrada de nous pares dins de la Junta.   Marga va començar com a col•laboradora dins de la comissió de participació, i posteriorment, a rel de la baixa de la persona que coordinava aquesta comissió, es va incorporar junt amb les seves companyes de comissió a la Junta.
Des de aquestes línies volem agrair a tots dos la tasca que han estat desenvolupant per l’Ampa aquests dos anys i escaig.  Han estat moltes hores de reunions, de feina silenciosa, i creiem que es just ser agraït.
En qualsevol cas, ells saben que tenen les portes de l’Ampa obertes per quant vulguin/puguin tornar o col•laborar-hi de qualsevol manera.

Gràcies per tot!