Canal TV per aprendre Anglès

Font: Ara Criatures

Kids&Us llança un canal de televisió a internet amb l’objectiu de continuar millorant l’aprenentatge de l’anglès entre nens i nenes. El projecte s’anomena Telekids i consisteix en un canal a YouTube obert a tothom i en el que poden veure’s vídeos pensats per ajudar els més petits en el seu procés d’aprenentatge. Es tracta d’un material audiovisual de producció pròpia i desenvolupat pel departament pedagògic de l’empresa d’acord amb la metodologia Kids&Us, que es basa en l’adquisició natural del llenguatge a partir de la immersió lingüística. El resultat és una eina a l’abast de totes les famílies que permetrà als infants aprendre nou vocabulari i estructures gramaticals en anglès.

En aquests moments ja estan disponibles dos capítols de Telekids, protagonitzats pel xef GoodFood, que es veu immers en un munt de situacions divertides. El programa és íntegrament en anglès i la previsió és la d’emetre una nova peça cada trimestre, seguint el calendari escolar. L’enllaç per veure aquesta segona entrega de Telekids és el següent: http://youtu.be/vL3Z1ewwd48

Aprendre idiomes des de petits

Amb aquest projecte, Kids&Us insisteix en el seu objectiu d’acostar l’anglès als més petits des de múltiples vessants, tant dins com fora de l’aula. L’escola ha desenvolupat un mètode d’aprenentatge propi que segueixen més de 40.000 nens i que es basa en el procés natural d’adquisició del llenguatge. Així, nadons de tan sols un any poden començar a entrar en contacte amb el nou idioma a partir d’activitats adaptades a la seva edat. En l’actualitat, Kids&Us té 156 centres repartits per Catalunya, Espanya, Andorra, França, Itàlia i Bèlgica.