Comença el projecte de dinamització de patis a través dels jocs de taula

Aquest dimecres 31 de gener es posa en marxa el projecte de dinamització de patis a través dels jocs de taula, orientat a l’alumnat de 1r d’ESO, gràcies a la col·laboració de tres mares associades.

Els jocs es portaran a terme a la biblioteca del centre, un dimecres cada quinze dies, i l’alumnat interessat s’haurà d’apuntar a una llista. 

Per començar, es posaran 3 taules de joc, amb 6 jocs per escollir. Com que són jocs que es poden jugar entre 2 i 6 persones, segons el joc, es calcula que seran uns 15 alumnes. 

A l’hora de deixar el joc, cada grup de jugadors haurà de tenir un/a representant, que deixarà per escrit el seu nom i el joc que utiitzaran. D’aquesta manera se’n faran més responsables, i també es podrà controlar quins jocs tenen més èxit. 

Si hi ha pares, mares, tutors/res que vulguin col·laborar, ho agraïrem molt. Com més adults siguin presents durant aquesta estona, més fàcil serà gestionar-ho i més viable ampliar la iniciativa a més dies i/o alumnes.

Per tant, si algun dimecres, de 10:45h a 11:45h, teniu disponibilitat, us preguem que ens ho feu saber, escrivint un mail a info@afases.com. No cal que sigui de forma periòdica, si és un sol dia, també serveix. Entre tots i totes, ho farem possible.