Ja tenim ventiladors!

Els darrers anys estem experimentant una pujada de les temperatures generalitzada i un avançament dels dies de calor. La majoria dels centres educatius no estan equipats per afrontar aquestes temperatures, per la qual cosa, moltes aules es converteixen en espais molt calurosos. Al mateix temps, el nostre institut es va posar en funcionament fa 17 anys. Des d’aleshores, les instal·lacions no s’han renovat.

Per aquest motiu, i recollint les demandes d’alumnes i famílies, i consultant amb la direcció del centre, l’AMPA ja a adquirir el mes de setembre de 2022 dos ventiladors per a les aules més caluroses, i el mes de gener de 2023, va asumir les despeses de revisar els calefactors de les aules de l’institut i l’adquisió de 4 nous, per substituir-ne 4 que estaven trencats. També se’n van renovar els termostats, interruptors i cablejat.

Aquest mes de maig també hem adquirit una vintena de nous ventiladors de paret, gràcies a una subvenció de l’ajuntament, emmarcada en un projecte de benestar climàtic per a l’alumnat. El passat divendres 26 de maig, un grup de pares i mares voluntàries van sumar-se a dos membres de la junta directiva i van instal·lar els ventiladors.

Moltes gràcies a les persones voluntàries! I moltes gràcies a l’Ajuntament per l’aportació econòmica.