Messi i Piqué ensenyen a menjar correctament

font: criatures.ara.cat

dimecres, 28/09/2011

“Si menjo sa i entreno molt, arribaré a aconseguir la Pilota d’Or.” “Entrenant-me bé i menjant sa puc arribar a guanyar la Champions.” Lionel Messi i Gerard Piqué són les cares de ‘Som el que fem, som el que mengem’, un projecte de la fundació blaugrana amb la col·laboració de la Fundació Alícia, la Foundation for Science, Health and Education (SHE) i la Generalitat de Catalunya per afavorir l’adopció d’hàbits de vida saludables entre joves i infants.

Els jugadors del primer equip del Barça, els joves talents de la Masia i professionals veterans del club són l’eix al voltant del qual es promouran les pautes saludables. A la pàgina web Somelquefem.cat es publiquen els passos a seguir, així com els menús que s’elaboren a la cuina de la Masia.

Els consells que es proporcionen a través del club esportiu han comptat amb l’assessorament de la Fundació Alícia. El cap de setmana del 24 al 25 de setembre, l’entitat ha organitzat diversos tallers per a nens d’entre tres i dotze anys als Jardinets de Gràcia de Barcelona, aprofitant el context de la festa major de la ciutat. Les sessions divulgatives i xerrades continuaran al llarg de tot l’any amb la celebració de la festa ‘Som el que fem, som el que mengem’, que recorrerà 50 poblacions catalanes. A més es repartiran paquets d’alimentació saludable i informació sobre activitat física i alimentació. A més, durant l’últim trimestre de l’any, a les instal·lacions del club i en centres universitaris també hi haurà xerrades.

La Fundació SHE, creada pel cardiòleg Valentí Fuster, és l’encarregada d’incidir en els factors de risc que afecten la població per reduir l’impacte de les malalties cardiovasculars.

Via: Cuina.cat