Tot llest per fer el primer lliurament de taquilles

Ja està tot llest per fer el primer lliurament de taquilles a l’alumnat!

Demà dijous 6 d’octubre repartirem classe per classe aquelles que es van sol·licitar abans del 31 de juliol; la resta es lliuraran una mica més endavant per ordre de sol·licitud.

En cas que encara no hagueu sol·licitat taquilla i ho vulgueu fer, us recordem que és imprescindible associar-se a l’AMPA a través d’aquest link. En el mateix link expliquem com s’ha de fer.

Aquí sota teniu les normes d’ús de les taquilles:

  • Les taquilles s’han distribuït tenint en compte l’aula de l’alumnat que l’ha sol·licitat, per tal que li quedi el més a prop possible. En cas que en algun cas quedi una mica més lluny del desitjat, us demanem comprensió, perquè la distribució física de les taquilles ve delimitada pels espais del centre.
  • L’ús de les mateixes ha de ser exclusivament a l’arribada (8h), la sortida del centre (14.30h), a l’inici i al final del pati i a l’inici i final de la classe d’educació física.
  • Cal que l’alumnat tingui cura de la taquilla i de les claus. És un bé comú i els i les alumnes en són els principals beneficiaris.
  • Si trobeu algun desperfecte o quelcom que no funciona correctament, ho heu de notificar a l’AMPA al més aviat possible, i ho solucionarem o us canviarem la taquilla, si fos possible.
  • Si es perd la clau també s’ha de notificar a l’AMPA. La nova còpia de la clau se us lliurarà des de consergeria, previ abonament de 5 €.
  • Preguem que feu un bon ús de les taquilles i que les mantingueu en bon estat. Un ús indegut de les guixetes és una falta de respecte al centre, a la tasca de les persones membres de l’AMPA i a la resta de companys/es que sí que en fan un bon ús.
  • Els últims dies de curs us avisarem per establir un dia en el qual els i les alumnes faran la neteja final de les taquilles, per tal que quedin en bon estat abans de tornar les claus. Si una guixeta no es torna neta o en mal estat (guixada, trencada..), l’alumne/a no podrà tornar a accedir al servei de taquilles del curs següent. 

Quan lliurem les claus de les guixetes a l’alumnat, els farem signar conforme l’han rebut. La rebuda de la clau significa també l’acceptació d’aquestes normes.

En cas de dubte o necessitat de notificar alguna cosa, podeu contactar per e-mail a taquilles@ampases.com o per whatsapp al 648 270 992 indicant nom, telèfon, número de taquilla i incidència, i us respondrem al més aviat possible.