Ampliat el període de sol·licitud de taquilles fins al 15 d’octubre

Donada la demanda de taquilles, i el fet que n’han sobrat de la primera distribució, realitzada dilluns 2 d’octubre, s’amplia el termini d’inscripció de socis i demanda de taquilles fins al 15 d’octubre.

Les persones que s’hagin inscrit després del 16 de setembre no cal que facin una nova inscripció, però els demanem que entrin de nou a l’aplicació amb usuari i contrasenya per a confirmar que la inscripció s’hagi fet correctament, amb les dades bancàries i el nivell actual.

Recordem que les inscripcions (22 euros/any) són vàlides només per un curs i que cal renovar-les cada any al nostre formulari web.  I que la inscripció com a soci/sòcia és obligatòria per a demanar taquilla.

En el cas que vulgueu taquilla, aquesta s’ha de sol·licitar també en fer la inscripció. Tenen un preu de 12 euros/any. 

Les noves taquilles, amb els corresponents carnets, s’entregaran al voltant del 20 d’octubre.

Recordem que els avantatges principals de formar part de l’AMPA són:

 • Disposar d’informació sobre tot allò que succeeix al centre i que pugui ser de l’interès dels pares i mares.
 • Tenir accés al servei de taquilles.
 • Obtenir descomptes en 15 comerços i establiments del municipi. Podeu consultar la llista de descomptes aquí
 • Obtenir descomptes a la Llibreria Sesrovires: un 15% en la compra de llibres de text  fins al 31 de juliol i 10% de descompte en material escolar i llibres de lectura tot l’any.
 • Donar suport a l’entitat, per tal que pugui realitzar activitats en benefici de tot l’alumnat. A la nostra web, a l’apartat Notícies, podeu veure les activitats realitzades durant aquest curs.

Només cal una inscripció de soci/sòcia per família (independentment dels nombre de fills/filles que siguin alumnes de l’institut), però que cada taquilla s’ha de demanar i pagar individualment.

Com funciona la pàgina d’inscripcions?

 1. En cas que no us hagueu inscrit abans, us demanarà que us creeu un nom d’usuari i una contrassenya. En cas que sí, heu d’introduir la contrasenya
 2. Ompliu les vostres dades personals (de la persona que s’associa, pare, mare o tutor/a) o reviseu-les, si ja us havíeu inscrit abans. Cliqueu Grabar
 3. Si ja teniu un/a fill/a al centre, cliqueu Editar i marqueu el nivell (curs) que fa el vostre fill/a el 2023-2024.
 4. Si afegiu un/a nou/nova alumne/a, cliqueu Afegir alumne i ompliu les dades, indicant si voleu Taquilla. 
 5. Per fer el pagament, poseu el vostre número de compte (no cal que el poseu si ja us havíeu inscrit en cursos anteriors, ja que el número de compte ja apareix a les vostres dades. En cas que l’hagueu canviat, us demanem que l’actualitzeu). El cobrament de les quotes es farà pels volts del 16 d’octubre.
 6. Cliqueu el botó Rebre confirmació. Aquest email (que pot trigar unes hores en arribar) és el que us identifica com a soci/a fins que us fem arribar el carnet, quan es distribueixin les noves taquilles.

Si teniu dubtes, ens podeu contactar a través del mail info@ampases.com.