Arrenca ja el projecte Educat 1×1 al nostre centre

Tal com es va explicar en la reunió que va tenir lloc aquest passat dilluns, ja està tot preparat per començar amb aquest projecte.

  Per aquells/es que no veu poder anar a la reunió, indicar sobretot els dies i hores de recollida dels ordinadors:

2ON A dijous a les 17h30

2ON B dijous a les 18h00

2ON C dijous a les 18h30

Si algú no pot anar el dijous, pot adreçar-se el divendres o el dissabte a la botiga Pista Zero situada en el centre comercial Montserrat d’ Abrera.

Tant si es al centre com a la botiga, caldrà omplir les cartes de pagament (per entendre’ns, es el document mitjançant el qual la Generalitat subvenciona el 50 % del cost de l’ordinador), i pagar els altres 150 Euros.   La botiga te preparat també com a opcional un kit de ratolí i funda protectora per el PC que tindrà un cost econòmic (aquest kit es totalment voluntari).

El dilluns 4 d’ octubre tots els nens han de portar ja l’ordinador portàtil a l’Institut, per començar a treballar amb ells.   Aquest any, totes les llicències s’han comprat per part del Centre amb una subvenció de la generalitat, per el que no hi haurà cap cost afegit per aquest concepte (en anys propers no està clar com funcionarà).

 Per aquelles famílies amb dificultats econòmiques, la generalitat va publicar la possibilitat de sol·licitar unes ajudes, però en tot cas qui estigui interessat que s’adreci al centre, ja que s’ha de verificar si encara hi ha la possibilitat de beneficiar-se.

Per altre banda, l’ajuntament ha confirmat que els ajuts d’aquest any inclouran també l’adquisició dels ordinadors.   Aquesta ajuda es per un import màxim de 75 Euros (les mateixes condicions que existien fins ara amb els ajuts per els llibres), però no serà acumulable a l’ajut ja existent.  Es a dir, la suma de l’ajut per els llibres i per l’ordinador com a molt serà d’un total de 75 Euros.  Podeu trobar la documentació per sol·licitar l’ajuda a l’Ajuntament a la següent Web:

http://www.sesrovires.cat/Tr%C3%A0mitsigesti%C3%B3/Tr%C3%A0mits/Detalldeltr%C3%A0mit/tabid/370/ArticleId/110/language/ca-ES/SOL-LICITUD-D-AJUTS-PER-L-ADQUISICIO-DE-LLIBRES-DE-TEXT-ORDINADORS-PORTATILS-I-MATERIALS-DE-TEXT.aspx