Informació sobre les taquilles

? Durant aquests primers dies de setembre s’estan revisant totes les guixetes. En els casos d’aquelles que tenen algun desperfecte (panys que no funcionen, alguna porta trencada, còpies de claus que falten), s’està encarregant que siguin arreglades. 

? Al mateix temps,  s’està descarregant el llistat dels alumnes que han demanat taquilles. Per tal que cada alumne/a pugui accedir a una taquilla que li quedi el més aprop possible de la classe que ocupa, i tenint en compte les possibles necessitats especials, s’ha de fer un treball acurat de distribució de les taquilles.

? Tot això porta un temps, i més tenint en compte que portem dos anys sense poder disposar de les guixetes i que s’han hagut de moure alguns mòduls. A més, la gestió de les taquilles va a càrrec dels membres de la junta, persones voluntàries. 

? Per tot això, calculem que les taquilles que ja han estat sol·licitades es podran atorgar a finals del mes de setembre o principis del mes d’octubre. L’atorgament es farà per ordre de sol·licitud i n’informarem degudament a les persones associades.

? El lliurament de les claus es farà classe per classe a cada alumne/a, perquè han de signar la recepció de la clau, i s’avisarà dels dies i hores en què es fara aquesta entrega, pel mail i xarxes. 

Les persones que encara no s’hagin fet sòcies ni sol·licitat taquilla, i ho vulguin fer, ho poden fer a la web, però tenint en compte que pot ser que no hi hagi disponibilitat de guixeta per a tothom. Com ja hem indicat, es farà per ordre de sol·licitud. En cas que un soci/sòcia no pugui accedir a la taquilla, no se li cobrarà l’import de la taquilla però sí la quota de soci.

? Us recordem que associar-se a l’AMPA (AFA) té un seguit d’aventatges que podeu veure a la nostra web o llegir directament a aquest link

? Demanem disculpes si ha faltat rapidesa en la comunicació i demanem una mica de paciència.

Actualització a data 04112022: ja s’ha tancat el període per sol·licitar guixetes, a l’entendre que després de dos mesos d’haver iniciat el curs, totes les persones que podien estar interessades ja han fet la sol·licitud.