Lliço Inaugural a càrrec del Dr. Salvador Cardús i Ros

El proper dimarts 14 de Setembre, a les 19:30 hores tindrà lloc a la Biblioteca del centre una Lliçó inaugural a càrrec de Dr. Salvador Cardús i Ros, Degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB.  En aquesta lliçó inaugural es mirarà de fer veure que allò que ens ha maleducat han estat els anys de creixement fàcil, quines n’han estat les conseqüències, i les possibles “virtuts” educatives de la crisi.

  El Sr. Cardús es Doctor en ciències econòmiques, i actualment esta exercint de professor de sociologia a la UAB, practica el periodisme i, actualment, com ja em indicat, es el degà de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. En el camp de l’educació ha publicat els llibres “El desconcert de l’educació” i “Ben educats”. Habitualment, escriu a La Vanguardia, l’AVUI i el Diari de Terrassa, i participa a les tertúlies del programa El matí de Catalunya Ràdio. Per a més informació: www.salvadorcardus.cat.

 Des de l’Ampa creiem que pot aportar un punt de vista diferent i molt interessant sobre la educació i el sistema educatiu.