Realitzat el segon taller en línia per a famílies sobre com acompanyar emocionalment els i les adolescents

Una vintena de famílies han participat en un taller en línia que ha tingut lloc aquest dimecres 20 de març.

El taller ha ofert una àmplia descripció del món adolescent i de com relacionar-nos amb els nostres fills i filles i acompanyar-los en el seu camí de desenvolupament.

A l’igual que la sessió anterior, celebrada fa un mes, la sessió ha anat a càrrec de l’educadora social Marina Bricollé de l’Equip SEER, que ha dinamitzat la xerrada amb un format de preguntes i diàleg amb les famílies, que han compartit les seves experiències. 

Al llarg del taller la Marina ha parlat de les diferents emocions i com reconéixer-les, del triangle de la personalitat i de la neurologia del desenvolupament del cervell adolescent, entres d’altres temes.

Durant la sessió han pres protagonisme el saber mirar més enllà del que és visible i el conèixer les pròpies fortaleses i habilitats per a poder acompanyar des de l’assertivitat i la comunicació, entre d’altres. La Marina ha recomanat llibres, pel·lícules i jocs que ens poden ajudar a connectar i acompanyar i també un document sobre Comunicació no violenta elaborat per la Generalitat de Catalunya que es pot consultar en aquest link

https://bit.ly/3TqWAXN

Aquest taller ha estat organitzat per l’AFA i l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, dins del programa “Eduquem en família”.