Vola alt, Josep

Divendres passat, l’AFA va rebre una notícia que ens va commoure a tots. El nostre estimat Josep, conserge de l’institut Montserrat Colomer, va morir. Ha estat una gran pèrdua, per a la família, amics i per a la comunitat educativa. El Josep era una gran persona, tenia un cor gran, tant com el seu somriure, il·luminava tothom qui entrés a l’institut. Era comunicatiu, afable, afectuós, optimista, rialler i tenia la virtut de traslladar tot això a tots el que l’envoltaven, fent que un dia difícil, dur, es tornés alegre. Tenia el do de treure tot allò bo de les persones i situacions.

Volem pensar que no és una pèrdua, que brilla dalt, com un gran estel, i tornarà per tornar a encegar-nos a tots amb la seva llum. Vola alt Josep, aquí no se t’oblidarà, perquè és impossible oblidar algú com tu, difícil de trobar i fàcil d’estimar.

En representació de les famílies, l’AFA ha estat present a la cerimònia de comiat d’avui i en nom de totes les famílies del centre, hem deixat unes flors com a testimoni de l’estima que tots li teníem.