Taller de tècniques d’estudi (2ª edició)

 

Per segon curs consecutiu, i per tal de donar resposta a la necessitat de millora de les tècniques d’estudi emprades pels alumnes, s’ha organitzat un taller en col·laboració amb la direcció del centre que esperem sigui del vostre interès.

La finalitat d’aquest taller és donar eines que afavoreixin el desenvolupament integral de l’alumnat tant en l’àmbit dels aprenentatges com en l’àmbit personal.

OBJECTIUS

  • Facilitar l’adquisició de tècniques d’estudi.
  • Promoure la motivació cap a l’aprenentatge.
  • Fomentar un creixement empoderat i amb responsabilitat.

COM HO FAREM

  • Acompanyament als alumnes des de 1er d’ESO fins a 2n de Batxillerat en 10 sessions quinzenals d’una hora i mitja.
  • Espai per a pares de 4 tallers de dues hores.

QUI HO FARÀ

El curs el portarà a terme l’empresa GEA Coaching, que compta amb especialistes en el tema, amb àmplia experiència de treball amb joves.

QUAN HO FAREM

Les sessions per als alumnes tindran lloc els dilluns, els dimecres o els divendres (en funció del nombre de grups) a les 15:30h i a les 17h, a partir del dia 18 de gener. La data de les sessions per a pares encara estan per definir.

INSCRIPCIÓ

La preinscripció es farà emplenant i signant aquest formulari, que s’haurà de lliurar a la bústia de l’AMPA abans del dia 22 de desembre. Els grups seran d’un màxim de 12 persones, per la qual cosa es respectarà l’ordre d’arribada de les preinscripcions, donant prioritat als alumnes als quals els tutors considerin que els és més necessari.

PREUS

El cost d’aquest servei és de 50€/alumne, però gràcies a la subvenció per part de l’AMPA, serà gratuït per als socis (sempre que l’alumne assisteixi almenys a 8 sessions) i de només 20€ per als no socis. El preu inclou les 10 sessions per als alumnes i les 4 sessions per a pares. Un cop us confirmem la inscripció per e-mail, el pagament es farà mitjançant ingrés o transferència bancària al compte de l’AMPA:

ES47 2013 6073 7002 0020 4320

En cas que l’alumne falti a 3 sessions o més, es procedirà a passar un càrrec de 20€ al nº de compte on teniu domiciliat el pagament de la quota de soci.